opening van bedrijven congressen Kick offs Relatieevenementen Bedrijfsfeesten

Relatie-evenement All Options

Soort evenement: relatie-evenement
Locatie: Amsterdam
Opdrachtgever: All Options
Doelstelling: bedenk een bijzonder concept voor het jaarlijkse relatie-evenement van All Options, met als thema Life is All about Options

Rood is het codewoord in dit evenement en rood kleurde ook de gehele Beurs van Berlage op een onnavolgbare wijze! De gasten werden buiten ontvangen door 2 prachtige steltlopers en bij binnenkomst in de Beurs van Berlage betrad men het gigantische rode plein waar op de 4 hoeken 4 zuilen van 2x2x2 meter hoog stonden. Op deze zuilen startten wij met ‘levende beelden’ die de kernwaarden van All Options uitbeeldden (Ambition, Smart, Fun en Innovate). Verder dansten, swingden en jongleerden de gehele avond artiesten op deze zuilen die de hoogte van de Beurs benadrukten. Op het plein stonden grote rode poefen zodat men rustig kon zitten en bijpraten. Aan de andere kant van de zaal rondom het rode podium stonden trendy, langwerpige, rode statafels met witte barkrukken. Achteraan stond een prachtig rood verlichte cocktailbar waar cocktailshakers de gehele avond diverse cocktails maakten en Maison van den Boer zorgde met heerlijke hapjes voor de inwendige mens.
4 projectieschermen van 7x5 meter hingen 2 aan 2 aan weerszijden van de galerij van de Beurs en in het midden trof men een megagroot uitvergrote boom wat het logo van All Options weergaf. Op de schermen en de boom werden wereldfoto’s, diverse muziekclips, VJ-beelden, live beelden van de avond en foto’s getoond. Ook werden regelmatig de uitslagen van het interactieve grondstoffenbeursspel getoond welke wij voor deze gelegenheid op maat hebben vervaardigd. Een bijzonder spel wat gespeeld kon worden door de gasten. Market makers liepen rond en de gasten konden bij hen hun transacties doen.  Voor de muziek tekenden het hippe jazztrio Sparrow Jazz, het bekende New Cool Collective en DJ Alex van Oostrom en VJ Daniëlle Kwaaitaal luidden de avond uit.

Een zeer mooi en bijzonder evenement voor gasten die toch al aardig wat gewend waren qua feestjes.

 

Alle mogelijkheden

Klik hier voor meer foto's....