opening van bedrijven congressen Kick offs Relatieevenementen Bedrijfsfeesten

Complimenten

Open Dag bij Gedenkpark Heer in Maastricht / Jan Bovens
Beste Carol,
Hartelijk dank voor je bewijs van deelneming in het opzetten van de Open Dag van het Gedenkpark Heer-Maastricht. Ook van de gasten de complimenten zoals je hieraan gewerkt hebt en onze dank voor de manier en het overleg. Je hebt tot aan de kleinste details gewerkt waar wij nog niet aan gedacht hadden. Uit de evaluatie blijkt dat de bezoekers van het Gedenkpark de Open Dag zeer gewaardeerd hebben. Vele van de bezoekers vonden het af, mede door de grote steun van jou en je bijdrage.

Opening Rubber Resources / Josine Bude
Hierbij willen wij je hartelijk bedanken voor de perfecte organisatie van de opening van Rubber Resources B.V. in Maastricht. Door jouw creativiteit vond er een bijzondere openingshandeling plaats, perfect passend bij ons bedrijf. Je bent een echte steun en toeverlaat en daarbij was het ook bijzonder aangenaam om mee samen te werken. Niet alleen onze klanten, leveranciers en alle overige contacten maar ook ons personeel was enorm enthousiast over het verloop van deze feestelijke dag. Nogmaals chapeau!

Organisatiecomité 60 jaar DFI/CAP (DSM DFI)
"Langs deze weg willen wij, mede namens ons MT DFI Europe team, nogmaals onze dank betuigen voor jouw zeer professionele en waardevolle bijdrage aan onze 60 jaar DFI/CAP feestavonden.

Zonder jouw inspanning, pro-actief handelen, anticiperend vermogen en organisatietalent zouden onze feestavonden niet uitgegroeid zijn tot een overweldigend succes.
Jouw bijdrage heeft er mede voor gezorgd dat we onze boodschap "60 jaar DFI/CAP, van DFI voor DFI" breder en wezenlijker hebben kunnen uitdragen binnen de cultuurverandering die onze organisatie momenteel ondergaat. En dat is tevens jouw kracht en meerwaarde gebleken; je voelt aan wat nodig is om daadwerkelijk in alle opzichten successen samen te vieren op een zodanig verbindende wijze dat er binnen een bedrijf meer wordt aangeraakt en bereikt dan "slechts" het vieren van een feestje."

Opening Cucina Mosae Maastricht
"Graag willen wij jou bedanken voor het organiseren van ons spetterende openingsfeest, waarbij wij van vele gasten complimenten hebben mogen ontvangen over de kwaliteit van de organisatie, het entertainment en de verder invulling. Chapeau en bedankt!"

 

 

 

Congres voor Huis voor de Sport / Colette van den Heuvel
"Nogmaals onze complimenten voor de manier waarop jij je werk hebt gedaan. Uit de evaluaties blijkt dat de bezoekers het congres gewaardeerd hebben. We krijgen van de bezoekers ongeveer een 8. Mede dank zij jouw bijdrage."

60-jarig bestaansfeest Rentex en Nedlin / Luuk en Stef de Win
"Hartelijk dank voor de perfecte organisatie van ons jubileum, iedereen is vandaag bijzonder goed gemutst aan de slag gegaan. Ze waren over het algemeen zeer onder de indruk van de organisatie en de verwennerij!!!!

1 For All Events heeft voor ons de afgelopen 4 jaar 2 grote evenementen georganiseerd. De aanpak laat zich omschrijven als zeer professioneel en tot in de kleinste details voorbereid. Hierdoor waren beide evenementen een groot succes. Dit gold niet alleen voor ons personeel en onze gasten, maar ook voor ons als directie. De gedegen aanpak van 1 For All Events maakte dat ook wij zorgeloos van onze evenementen hebben kunnen genieten."

Relatie-evenement SKIDATA / Sabine Hölzl / Oostenrijk
"We received a very good feedback on the location and on the show acts. The photos are just great. Thank you again - It was great to have you managing our evening event again."

3W Vastgoed / Renate Peeters / Opening van De Colonel in Maastricht
"Ik wil je nogmaals hartelijk danken voor de fijne samenwerking. Collega's en relaties waren zeer enthousiast. De opening verliep prima en het zag er gisteren allemaal fantastisch uit (ik spreek ook namens mijn directie)!"

Reactie van een gast bij de opening van De Colonel in Maastricht
"Proficiat met de schitterende opening van de Colonel van de week. Ik heb genoten! Bedankt!"


Vodafone heropening