opening van bedrijven congressen Kick offs Relatieevenementen Bedrijfsfeesten

Wie is 1 For All Events

1 For All Events is op 1 september 2002 opgericht door Carol Perri als een full service evenementenbureau. 1 For All Events richt zich op de organisatie van bedrijfsevenementen zoals o.a. een opening, een personeelsfeest, een road-show, een relatie-evenement, een jubileum of een congres. Dit soort evenementen verzorg ik vanaf het begin tot het eind, dus vanaf de eerste creatieve brainstorm tot en met give away aan het einde van de dag.

De kracht van 1 For All Events ligt op een aantal belangrijke punten:

  • De creatie van het evenement; het bedenken van het creatieve concept passend bij de doelstelling van het evenement;
  • Het (detail-)organiseren en plannen van het totale evenement;
  • En het op de dag samenbrengen van alle losse onderdelen c.q. puzzelstukjes tot een perfect lopend evenement met een goed begin en een stevig eind.

1 For All Events bouwt zelf op, tekent voor een perfect lopende organisatie op de dag zelf en zorgt voor een snelle en nette afbouw.

Kortom, ik ben er vanaf het begin tot het einde bij opdat u één aanspreekpunt heeft vanaf het moment van onze samenwerking tot en met de evaluatie na het evenement. Met deze werkwijze heeft u als opdrachtgever optimaal de mogelijkheid om zorgeloos te genieten van uw dag.

U gast laten zijn op uw eigen evenement is daarom de ultieme doelstelling! 

Tot gauw!
Carol


StoryTuning

En wij blijven niet stilzitten... letterlijk! Ik heb samen met Rolf Holtjer een nieuw bedrijf opgericht genaamd StoryTuning. Een uniek concept waarin Rolf samen met mij als sidekick verhalen vertelt over muziek mét muziek: storytelling en muziektunes inéén.
Dit doen wij met een zakelijke insteek; denk aan een interactieve afsluiting na een dagprogramma, iets wat op een andere manier gepresenteerd moet worden of een intermezzo tijdens een congres. 
Maar u kunt ook ons inhuren als programma voor een "avondje uit" met collega's, vrienden of zakenrelaties. 

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.story-tuning.nl 

  Carol PerriStoryTuning team