opening van bedrijven congressen Kick offs Relatieevenementen Bedrijfsfeesten

Opening LANXESS Elastomers

Soort evenement: Opening nieuwe HQ worldwide
Locatie: Geleen
Opdrachtgever: LANXESS Elastomers
Doelstelling: Bedenk een stijlvolle, internationale opening voor het hoofdkantoor

Het splinternieuwe internationale hoofdkantoor van LANXESS werd in april 2013 officieel geopend door de heren Weymans en Breuers. Nadat de heren de selecte groep gasten persoonlijk hadden ontvangen, werd de middag gestart met een prachtige film die de look and feel van LANXESS bijzonder weergaf. Vervolgens heette Simone van Trier een ieder hartelijk welkom en vonden de presentaties en speeches plaats gevolgd door een forum met o.a. Twan Beurskens (gedeputeerde Provincie Limburg) en Bert Kip, CEO van Chemelot Campus. Het openingsmoment gebeurde door een druk op de knop waardoor een doek met foto’s van de 5 werelddelen waar LANXESS gevestigd is, naar beneden viel en een prachtig kunstwerk te voorschijn kwam waar het product van LANXESS, rubber, in verwerkt was. Hierna volgde een rondleiding door het prachtige kantoorgebouw. Tijdens de rondleiding werd het atrium geheel omgebouwd tot een luxueus "restaurant" waar de gasten een heerlijk 4-gangendiner door Ria Joosten Catering geserveerd kregen. Een bijzondere opening, zeer gewaardeerd door de dames en heren van LANXESS. 

2 dagen later vond de open dag voor de medewerkers met hun familie plaats. In grote getalen bezochten zij het nieuwe hoofdkantoor. Voor de gelegenheid hadden wij een paviljoen aan het kantoorgebouw gebouwd zodat heerlijke hapjes en drankjes in het paviljoen genuttigd konden worden. Divers entertainment en gezellige muziek maakten de middag compleet.

's Avonds werden alle medewerkers met hun partner verwacht voor het feest wat plaatsvond op het Amsterdamse schip Ocean Diva die aangemeerd lag in Maasbracht. Qua uitstraling lijkt het schip sterk op de sfeer in het hoofdkantoor, waarmee de cirkel rond was. Tot in de late uurtjes werd gefeest, gegeten en gedronken waarna iedereen veilig thuisgebracht werd door de georganiseerde taxiservice.

 

Lanxess

Klik hier voor meer foto's....