opening van bedrijven congressen Kick offs Relatieevenementen Bedrijfsfeesten

65 jaar Nedlin

Soort evenement: 65-jarig bestaansfeest en nieuwe look & feel
Locatie: eigen omgebouwde loods
Opdrachtgever: Nedlin
Doelstelling: Bedenk een concept waar wij zowel de medewerkers als onze klanten en relaties een mooie middag en avond kunnen bezorgen

Nedlin bestaat 65 jaar en wil dit graag vieren met hun medewerkers en partner maar ook met alle klanten, relaties en leveranciers met hun partner. Dit specifieke klantenfeest is bedoeld om een ieder op de hoogte te brengen van de naamswijziging (Rentex en Nedlin zijn samengevoegd tot Nedlin) en meteen de nieuwe look & feel te introduceren. Voor de medewerkers moest dit feest de apotheose van de verandering worden. Beide vragen hebben wij gegoten in een zeer sfeervol en zeer geslaagd Nedlin Foodtruck Festival waarvoor wij een leegstaande loods geheel omgebouwd hebben tot een sfeervol park met het wauw-gevoel. 2 warme dagen was het feest, vrijdags voor de klanten en zaterdags voor het personeel. Beide dagen waren hetzelfde, behalve de feestband op de zaterdag.

Buiten bij de entree werd men verwelkomd door Stef en Luuk de Win, beiden directeur-eigenaren van Nedlin. Hier kregen de gasten vanuit een foodtruck een heerlijk aperitiefje aangeboden. Gezellige muziek en prachtig weer zorgden meteen voor een zeer goed en ontspannen begin. Vervolgens liep men het Nedlin Foodtruckpark binnen; bomen, foodtrucks, planten, ballonnen, sfeerverlichting, muziek, gezellige zitjes, drank en eten verwelkomden op sfeervolle wijze de gasten die verbouwereerd van het resultaat het geheel in zich opnamen. Van buiten een loods, van binnen een sfeervol park. De sfeer was zoals wij 'm bedacht hadden; een parkachtige setting met Parijse zitjes temidden van een park met eromheen de foodtrucks die zorgden voor heerlijk eten. Een ieder kon zelf op pad gaan en lekkers bestellen. Ondertussen draaide vinyl-DJ Meneer Funkel heerlijke oude hits op een 2 meter hoog podium zodat hij boven de gasten uitsteeg. Zijn muziek werd afgewisseld door Big Swingers die op een apart podium hedendaagse muziek in een oud jasje swingde en perfect bij beide avonden paste. En zoals het in een echt park betaamt, kwam ook de ijscoman met z'n ijstruck nog even langs voor een verfrissend dessert.

De zaterdagavond was geheel hetzelfde met hetzelfde gevoel van de gasten bij binnenkomst. Verwondering, verbazing en het trots op Nedlin-gevoel. Omdat het voor de medewerkers het slot was van een bijzondere periode waarin de look & feel veranderd is en waar nu 1 naam is, NEDLIN, stond op het feestprogramma de band Session, die een fantastische swingshow neerzette! Een prachtig slot!

Op beide avonden hebben Stef en Luuk hun klanten en hun personeel in het zonnetje gezet. Niet alleen met mooie en dankbare woorden, want zonder hen zou Nedlin niet 65 jaar bestaan, maar ook met zo'n prachtig feest in een prachtige setting waar nog lang over gepraat zal worden.      

  65 jaar Nedlin

Klik hier voor meer foto's....