opening van bedrijven congressen Kick offs Relatieevenementen Bedrijfsfeesten

Opening Rubber Resources

Soort evenement: opening nieuwe fabriek en kantoor
Locatie: Maastricht
Opdrachtgever: Rubber Resources
Doelstelling: bedenk en organiseer een bijzondere en passende opening voor het nieuwe kantoorpand en de nieuwe fabriek

Rubber Resources... een prachtig internationaal bedrijf op de Beatrixhaven in Maastricht. Na een uitgebreide uitleg en rondleiding realiseer je je dat je zonder Rubber Resources nergens naar toe kunt rijden want de autobanden onder je auto zijn gemaakt van reclycled rubbermateriaal van Rubber Resources. Een openingshandeling waarin een autoband de hoofdrol speelt, mag dan eigenlijk niet ontbreken en zo kwam op 6 november The Stig alom bekend van TopGear uit Engeland aangereden in een race-auto om de kernwaarden van Rubber Resources zijnde Stevigheid, Kwalitatief goed, Solide en Betrouwbaar te demonstreren en kracht bij te zetten in een spectaculaire Burning Rubber-demonstratie. Buiten op het mega-grote terrein hadden wij een circuit gemaakt waar de Burning Rubber-demonstratie plaatsvond. Achter de dranghekken stonden de gasten genietend te kijken terwijl in het circuit The Stig de banden stevig demonstreerde en spectaculaire rondjes reed rondom de GridGirls. Gedurende de demonstratie galmde het muzieknummer The Eye of the Tiger van de band Survivor uit de boxen en becommentarieerde presentator Rolf Holtjer het geheel op de bekende TopGear-wijze en ook op de bekende Formule 1-wijze. Het beeldmerk van Rubber Resources is een witte tijger en zo was de band weer rond. Klap op de vuurpijl was natuurlijk de onthulling van The Stig en wat bleek.... de directeur Ruud Burlet bleek The Stig te zijn... 
Een prachtige en bijzondere bevestiging van de opening waar natuurlijk de speciale speeches door Burgemeester Hoes, Gedeputeerde Twan Beurskens, de heer Frank van Buren (voorzitter SIM), de heer Varadaraj (Corporate Managing Director van Elgi, de moedermaatschappij van Rubber Resources) en natuurlijk de heer Ruud Burlet aan voorafgingen. In het paviljoen buiten op het terrein werd het pand officieel geopend door een druk op de knop door de 5 heren waardoor de film The Making of... werd gestart. 
En dat de komst van The Stig naar Maastricht voor diverse media ook heel bijzonder was, hebben wij gemerkt aan publiciteit rondom de opening. 
 

Rubber Resources

Klik hier voor meer foto's...