opening van bedrijven congressen Kick offs Relatieevenementen Bedrijfsfeesten

Relatie-evenement TCK Sports Group

Soort evenement: relatie-evenement 
Locatie: de Efteling
Opdrachtgever: TCK Sports Group
Doelstelling: bedenk en organiseer een relatie-evenement waar alle sportmerken van TCK in naar voren komen in het kader van het 40-jarig bestaan

TCK Sports Group is dealer van ruim 20 bekende sportmerken op allerlei gebied voor de Benelux. De sportmerken zijn allemaal A-merken en internationaal toonaangevend in hun segment. TCK Sports Group behartigt alle belangen van deze merken in de markt, van sales en marketing, logistiek en after sales tot service en garantie-afhandeling. Te denken valt aan merken als Arena, Schöffel, Moonboot, Lowa etc.
De top 15 klanten van de 20 vertegenwoordigers die TCK Sports Group telt, zijn met het hele gezin uitgenodigd voor een geheel verzorgde dag in de Efteling. De zakelijke relaties worden in de ochtend kort gescheiden van het gezin en krijgen een 1,5 uur durende spectaculaire sportshow onder leiding van Jack van Gelder voorgeschoteld. 
De show vindt plaats in het sprookjesachtige Fata Morgana Paleis in de Efteling. In een modeshow-opstelling neemt men plaats en de show wordt gestart met een flitsende film over TCK. Hierna interviewt Jack van Gelder de directeur Dirk Schaffrath en zijn vader en oprichter Guido Schaffrath. Hoogtepunt van de show is de fantastische modeshow waarin alle 20 merken door de medewerkers op een bijzondere manier op hippe muziek getoond wordt. Ook leden van het Fonds Gehandicapten Sport, het goede doel wat TCK sponsort, showen een aantal artikelen. Klap op de vuurpijl zijn de bekende sportmannen Mark Tuitert en Sven Boekhorst; beide heren worden gesponsord door TCK. Na deze enerverende show volgde de hilarische “petje op, petje af” quiz met vragen over de sportmerken welke TCK behartigt. Het slot vormt de overhandiging van het magazine "TCK NeXT" van Dirk aan zijn vader als dank voor 40 jaar TCK. De gasten waren laaiend enthousiast en genoten na de show van een zeer uitgebreide lunch waarna men de Efteling op deze prachtige zonnige dag op eigen gelegenheid samen met het gezin kon bezoeken.

 

TCK

Klik hier voor meer foto's...
Klik hier voor de video...